Over Ons

Wij zijn jouw engeltjes die steeds in je oren piesen

PraatjePod is uit nood geboren. Jerry, Steffen en Pieter waren jarenlang te besluisteren op verschillende radio zenders met hun programma's The House of Dance, Pannetje Pils, en Mama is Boos Radio. Doordat Pieter ging verhuizen naar de andere kant van Nederland was het niet meer mogelijk om regelmatig af te spreken.

Tijdens een vakantie van Pieter en Steffen in het warme Italie kwam het lumineuse idee. Laten we een podcast beginnen. Na een avondje Peroni's te hebben geincasseerd en ze niet meer op hun benen konden staan kwam de naam PraatjePod uit de hoge hoed... En nu... nu lees jij dit.. en twijfel je serieus of de afgelopen minuut niet veel beter te bestenden was dan met het lezen van deze non-informatie!

En wie zijn die baldadige ventjes dan wel niet?

Pieter Pils


De ietwat overdreven en en over-gecontroleerde eigenschappen van Pieter worden veelal door zijn vrienden irritant gevonden. Pieter weet alles beter, kan alles beter en doet daarom het liefste ook alles zelf. Daarnaast heeft Pieter een (iets) te grote muil. Maar dat weet hij waarschijnlijk zelf weer beter.

Gelukkig wordt zijn perfectionistische en betweterige gedrag veelal door zijn vrienden bespot en geeft hij heel soms ook wel eens toe dat hij ergens naar zat.  Maar komt daar meestal snel weer op terug met een of andere sneer. 


Sta Jerry


De goedlachse Jerry is dat type Ruwe Bolster, blanke pit. Jerry is zo'n sixpack mannetje met tatoeages en oorringen om daana op zijn gierde motor je de stuipen op het lijf te jagen, Jerry is verreweg de stoerste van de drie. 

Jerry is ook 10 jaar jonger dan zijn vrienden en mist daardoor al die waardevolle levenservaringen van zijn vrinden. Door zijn jonge invalshoek heeft PraatjePod nog een beetje swoeng. Aan de andere kant maakt hij ook keuzes waar zijn vrienden hem nodig over moeten bijspijkeren. 


van de Pan


Steffen, de knuffelbeer, ieders vriend en de groot goedheid van het gezelschap. Steffen doet geen vlieg kwaad, het type waarbij echt iedereen zich op zn gemak voelt. Hij praat vlot en draagt spiffy merkkleding. 

Hij krijgt er (te) vaak van langs van zijn vrienden. Hij heeft volgens hun "trekjes" en is vaak veel te lief. Steffen is beleefd en heeft waarden en normen hoog in het vaandel. Zijn vrienden steken hem hiermee vaak de gek aan. En Steffen? die incasseert, want dat kan hij ook als geen ander.


CONTACT

PraatjePod
Nederland
06-16691660 (alleen bereikbaar bij opnames)


© 2019 SMACK it CREATIONS, Praatjepod All Rights Reserved